Бащата на Дянков почина сам като куче, синът му се отказал от него

1

ДянковБащата на бившия ни финансов министър Симеон Дянков издъхнал сам днес  в двора на къщата си в село Побит камък, Разградско.

Той така и не успя да  види  известния си син, да си поговорят като хора и да си простят. Последната им среща   била преди 26 години. Тогава семейството се развело, а момчето казало на баща си, че не го иска повече и е отказва от него. Дянков се привързал към приятеля на майка си, преподавател по история на КПСС и напълно забравил за истинския си родител.

Въпреки опитите на Денчо да си поговори със сина си,  въпреки писмата, които му пишел от време на време, младежът останал непреклонен. пенсионерДянков се върна от Америка и близо четири години беше на висок пост, но така и не намери  време да прости и да се види с баща си. Самотният мъж се взирал във вратата и все чакал да види детето си, но това така и не се случило. Приживе той не издържа и каза, че се срамува от детето си, което доведе народа до просешка тояга и пълна мизерия. Дянков и тогава не реагира. Старият човек дълбоко преживял  мъката и беднотията на съселяните си и обвиненията, че за това е виновен собственият му син. Той непрекъснато вдигал кръвно от нелепата ситуация, виждал детето си само на телевизора и във вестниците.

Мъката му беше голяма, казват съселяните му, които днес го намерили в двора бездиханен. Имаше проблеми със сърцето и кръвното и много му беше обидно, че синът му не иска да го погледне. Денчо Дянков ще бъде погребан в селото. Никой от съседите му не очаква известният му син да дойде и да си вземе последно сбогом с баща си. Последното, което се знае за Симеон Дянков е, че замина с любовницата си на екзотична ваканция в Мексико.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Xm01nAzSIcY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Вярно е че бащата на Симеон Дянков беше с чепат характер,така го познават селяните от с.Побит камък, но нехайството от страна на сина му не е оправдано.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *