Бащата на Андреа бил шеф на охраната на Георги Илиев!

0
Андреа

Бащата на фолкпевицата Андреа навремето оглавявал охраната на Георги Илиев, научи skandalno.net. Всъщност Румен Андреев бил най-доверения човек на покойния висаджия. Той бил неотлъчно до Главния и давал заповеди на над 60-те човека охрана на Илиев.
„В Сапарева баня всички знаехме кой е Румен Андреев и кого пази. Месеци преди смъртта на Жоро той се беше издигнал до негов главен охранител“, спомнят си жители на село Сапарево, откъдето е бащата на Андреа.
Днес Румен Андреев се занимава с недвижими имоти и развива собствен бизнес. Дори е имал мандат като общински съветник в Сапарева баня. Всички от курорта го познават, а самият той живее в луксозно имение в кв. Гюргево.
Андреа никога не е крила, че дължи музикалната си кариера на заможния си баща. Докато обаче певицата се радва на щедра

Георги Илиев

финансова подкрепа, служителите във фирмата й гладуват. Неотдавна стана ясно, че заможното семейство не праща заплати на работниците. Това е и причината за огромното текучество в „Мета-микс“ – собственост на семейство Андрееви. Цялата печалба на фирмата отивала за финансирането на клиповете и кариерата на Андреа.
Според запознати родителите инвестирали над 100 хил. евро за да стане любимото им чедо известна изпълнителка. Веднага след абитуриентския си бал Андреа си слага силикон и получава като подарък луксозен джип BMW X5.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *