Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бащата изверг: Продавах бебето, за да излекувам жена си от дрогата!

Георги Тинео

Бащата – изверг, който обяви бебето си за продан в световната мрежа разкрива, че когато жена му забременяла, той поискал от нея да направи аборт. Той прехвърли цялата вина за продажбата на малката Йоана на съпругата си, която измислила скандалната сделка, защото така щяла да събере пари и да се излекува от зависимостта си към наркотиците.

„Още когато забременя, аз и предложих да абортира. Тя обаче се страхуваше, че няма да може да има повече деца и аз напълно се съобразих с нейното мнение” – казва Георги. Той самият е бил зависим от хероина още когато се запознали с майката на бебето Полина. Решили да започнат съвместен живот, докато тя се оправи в столицата, тъй като идвала от провинцията.

Майката Полина

Георги обещал, че ще й помогне да си намери работа и да си уреди живота, но вместо това й помогнал на свой ред да стане зависима от дрогата. Полина не успяла да си намери никаква работа и да си оправи живота, но за сметка на това започнала да взема хероин. Продължавала и по време на цялата си бременност и категорично не послушала съветите на мъжа си, който я посъветвал да се запише за лечение в клиника.

Сега зависимият обяснява, че решили да продават бебето именно, за да осигурят средства за нейното лечение. Допълва, че ако имал възможност, щял да се грижи за детето, но не можел. Като цяло, жертвал бебето, за да спаси друг живот. В същото време, майката Полина е в неизвестност.

Най – страшното от всичко обаче е, че невинното бебе се бори за живота си. То е родено със зависимост от хероина, заради непрекъснатото дрогиране на родната й майка. Лекуват я с морфин, но Йоана непрекъснато получава гърчове и не може да диша.

Виж друг подобен случай:

http://www.youtube.com/watch?v=gmqDfuYeKQs

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *