Баща преби сина си, защото харесвал Азис

2
Азис стана причина за домашно насилие…

16 годишно момче от село край Русе бе зверски пребито преди около десетина дни от собствения си баща, издават от организацията за борба с домашното насилие. Детето е прието  с комоцио в русенска болница, а родителката му изумила лекуващите с обяснението, че той се сгромолясал от дърво… Майката обаче бързо признала истината на лекарите, защото било очевадно, че той е станал жертва на домашно насилие. Бащата на детето буквално превъртял и нанесъл жесток побой над сина си, защото решил, че е гей.  Кантонерът стигнал до „великите“ си умозаключения, понеже хванал сина си  да се наслаждава на албума на Азис.

Баща преби адски сина си, защото е фен на Азис

„И ти ли ще ми ставаш педераст, бе?“, издивял родителят и връхлетял момчето с юмруци. Майката на тинейджъра не съумяла да реагира адекватно и да спре лудналата си половинка, повлияна от неприязънта си към Азис, която обаче излял с пълна си върху рожбата си. Едва след като синът й бил премазан от бой, тя телефонирала на брат си и двамата го откарали в болница.

За ужасяващия случай е информирана и Агенцията за закрила на детето. От там споделиха ужасяващи факти, че такива случай далеч не са прецеденти, а се превръщат по-скоро в практика. “ Имаше случай на баща, които връзваше сина си с вериги, защото не му се струвал  достатъчно мъжествен“, издават специалистите.

Азис никога не пропуска да подчертае своите сексуални наклонности! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ето защо чалгата и простотията трябва да се забранят със закон, кара хората да вършат ужасни неща с децата си. Бащата се е шашнал, защото е видял родното си чедо да изпростява на педалска, извратена, циганско-ориенталска музика. А всички знаем как музиката променя хората. И човекът е откачил, особено ако и сина му е отвърнал подобаващо.. Бащата 100% му е направил бележка 1-2 пъти, но простото дете не е откликнало, защото мозъчето му вече е било промито с чалга помия. Ей, нещастни люде, чалгата води до насилие, до извращения, прославя ни в цял свят като абсолютни простаци, селяни. Какво хубаво виждате в нея? Живеем в свят, в който, разбирам, музика да няма, да има само чалга и да нямаш избор, но при все че има най-различни други стилове, защо точно българина ще реши да си излива лайна на главата. Чалгата е бизнес, който заличава и малкото добродетел в човека и се превръщаме в лишени от сиво вещество простаци с маниерите на прости селяндури. Колкото и да я защитавате чалгата, вие не се виждате отстрани какво представлявате, а сте точно такива, и затова толкова яростно си браните чалгата. Ама сте си утрепки до един и колкото да се защитавате, то истината си се вижда. Андрея, Азис, всякакви е такива. Всичките сте сган. Ама народа е прост и ви играе по свирката. Е*и му майката, колко лесно ни манипулират, зае*и… Дано чалгата се изтрие от лицето на Земята, тогава, казвам ви, България ще се оправи от мизерята. Чалгата е виновна за това българина да е простак, селянин. И докато сме такива, ще ни манипулират. Решението – слушайте хубава музика и си пречистете съзнанието от това дяволско извращение. А ако мислите, че чалгата е хубава музика, то вие вече сте извратени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *