Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Баретите: Дъщерята на Брендо беше похитена от властта

Кога ще научим имената на корумпираните политици?

отвличането на лара

Отвличането на Лара е политическа поръчка

Отвличането на Лара Банева е зловеща поръчка на хора от високите етажи на властта. Затова се заговори още преди един месец, а днес мнението бе потвърдено в телевизионен ефир и от шефа на българските командоси професор Юлий Абаджиев.

„Това е нагло престъпление, което можеш да извършиш само и единствено, ако имаш огромен чадър над главата си. Със сигурност, хора от високите етажи на властта са засегнати от факта, че Брендо може да сподели някои истини и отвличайки детето му, си осигуриха неговото мълчание. В крайна сметка Лара бе освободена, защото Евелин Банев е изпълнил нещото, което поръчителите са изискали от него. Действително е платен откуп, но навярно той е само за прикритие” – заяви категорично той.

Лара и Моника Добринова

Лара и Моника Добринова

Бившият заместник – шеф на НСБОП полковник Венелин Павлов също сподели, че и през неговия поглед, отвличането е извършено от професионалисти. Тези хора не са си позволили издевателства над детето, държали са се добре с него, което доказва тази хипотеза. Освен това похитителите са поддържали контакт с Моника Добринова по различни начини, поради което е било много трудно да бъдат установени.

От всичко казано и написано в последните дни става ясно едно. Че в случая са замесени видни български политици, които пряко или не, участват в международния трафик на наркотици. Службите много добре знаят кой е поръчал и извършил отвличането на Лара, но въпросът е дали ще им устиска да го разкрият и обявят името му пред целия свят.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Баретите: Дъщерята на Брендо беше похитена от властта

  1. Киликанзерчо Отговор

    23.04.2013 в 12:09

    Освободете Брендо и ще видим и поръчителя и извършителя…………проснати на някой булевард !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *