Барети проснаха на земята и наритаха Краси Аврамов!- с видео

1
krasi_avramov
Човекът - Глас

Skandalno.net Красимир Аврамов или Човекът- глас бе арестуван рано сутринта от барети в рамките на спец-операция „Недосегаемите”. Оказало се, че е станала грешка- объркали адреса. След като го повалили на земята и порядъчно го наритали, му се извинили вежливо за безпокойството.

В малките часове на деня Краси Аврамов си спял сладко, както правят всички почтени хора. Изведнъж чул, че му разбиват вратата. Сънен тръгнал да слиза по стълбите. Обаче докато разбере какво става, вече бил проснат на пода, закопчан с белезници и с нахлузен черен чувал на главата.

Заключен в желязната хватка на маскирано ченге, певецът едвам успял да си каже името. Междувременно обаче, останалите барети вече били изтарашили цялата

Страшничко е тези момчета да те събудят
Страшничко е тези момчета да те събудят

къща. Станало ясно, че е допусната грешка. Но въпреки това, полицаите направили справка, преди да му свалят белезниците. После му се извинили и си тръгнали.Краси Аврамов останал вцепенен насред разхвърляния си дом.

В интервю, дадено по-късно, миналогодишният участник в „Евровизия” заяви, че приема извиненията, но все още е стресиран от случката. Предполага, че навярно антимафиотите са подведени с фалшив сигнал.

На Краси Аврамов определено не му върви през този период на годината. През 2009, по същото време, певецът беше „разкостен” от цяла България, начело с колегите си, заради фалшивото си пеене. Въпреки жестоките атаки, певецът не се отказа от участието си на „Евровизия”. Скандалът развенча мита за Човека глас и някои го прекръстиха на Човека вой.

Още миналата година много хора пожелаха ареста на певеца за това изпълнение! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *