Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Баретата излиза от пандиза! Следващата му жертва е Демби!

baretata24След като в началото на миналата година Димитър Вучев- Демби вкара в затвора Златко Баретата, сега изглежда, че благодарение на него Златомир Иванов ще излезе на свобода.

Демби реши да се отрече от показанията си срещу Баретата в края на 2009. Оправда се, че се е объркал. Месеци по-рано Димитър Вучев разказваше по всички медии, че Златко Баретата е убиец и търгува с наркотици. Странен е този обрат като се има предвид , че Демби по насилствен начин осигури още свидетели срещу Баретата.

В подземния свят се говори, че Димитър Вучев не е взел dembi3сам това решение. Резкият обрат на събитията се дължал на външна намеса- Маргините.

През последните месеци братя Маринови и Златомир Иванов са се разбрали да си окажат взаимна помощ. Чрез посредник двете страни сключили пакта. Златко Баретата се съгласил да предаде правомощията за бизнеса си с дрога временно на Маргините. Те от своя страна трябвало да разубедят свидетелите срещу Иванов и да му разчистят пътя към свободата. Както и да му гарантират безпроблемно връщане „в играта”.

margini80Изглежда, че засега събитията следват плана. Демби рухна, както и останалите свидетели. А Златко Баретата по здравословни причини ще излезе съвсем скоро. Явно Маргините са го посъветвали и за правилната диагноза: възпаление на пикочните пътища и напикаване. Същата, която те използаха преди време.

Димитър Вучев- Демби се забърка в голяма каша. След като вкара основния си конкурент Златомир Иванов „на топло”, той се опита да заграби позициите му на наркопазара. Мечтата му обаче бе сломена след намесата на Маргините в бизнеса. Маринови застанаха зад Сако и така осуетиха завоевателските планове на ВИС-аджията Демби.

Ако Златко Баретата излезе, по всяка вероятност ще поиска да си отмъсти. Дали Димитър Вучев, който на няколко пъти оцеля при атентати срещу него, няма да е следващият отстрелян?

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *