Барета варди Софи Маринова в Баку

0
Софи Маринова

Софи Маринова получила персонална охрана от властите в Баку за откриването на „Евровизия”. Цялата церемония преминала при големи мерки за сигурност, защото различни ислямистки организации отправиха поредица от заплахи за саботаж на музикалния конкурс.

Поради тази причина, всички официални лица получили въоръжена охрана, а към всеки от изпълнителите бил зачислен и персонален гард. Пазвантите не изпускали приемниците си от поглед и били плътно до тях дори през свободното им време. За целта били мобилизирани всички ресурси на властите в Азербайджан.

Софи Маринова

Във вечерта на откриването бил проведен интересен спектакъл – концерт, в който взели участие едва двадесет от певците. Сред тях се намърдала и нашата Софи, а според хора на „Евровизия” в България това значело, че всички са ни забелязали. След като Маринова изпищяла песента си „Любов без граници”, азерите останали очаровани и заявили, че тя непременно ще бъде сред фаворитките.

Ромката разсекрети и смайващия си тоалет за полуфинала на 24 май. Дрехата била направена от бяла кожа, а аксесоарите към нея щели да бъдат в златен цвят. Всичко било много фина изработка и не трябвало да се пипа за щяло и нещяло. Като цяло, екипът щял да бъде свързан по някакъв начин с историята на България.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rwlCPNNhdu8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *