Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бандитите от „Наглите“ били мъже под чехъл!

naglite2Арестуваните от бандата за отвличания „Наглите”  масово започнаха да се женят. Решението за сключване на брак се оказа, че не се дължи на внезапен любовен порив обзел бандюгите, а на добре направени сметки. По този начин любимите им жени ще могат да ги посещават в ареста. Освен това, половинките им няма да бъдат призовани като свидетели. По закон, членове на семейството не могат да дават показания пред съда, касаещи сродниците им.

Няколко от булките вече са в напреднала бременност. Именно женската намеса подтикнала повечето от бандата да прибегнат до споразумения с полицията. Възлюбените им ги принуждавали да си кажат всичко, за да се приберат час по-скоро в къщи. Доста от „Наглите” вече са се прибрали по къщята си, след като са изпяли всичко, което знаят.Един от най-словоохотливите бил

Гребеца

Гребеца

Гребеца. Бандитът си признал за ударите, в които участвал. Гребеца бил част похищенията на Бончеви, Гунински, Краус.

В момента в панделата са само Йожи и Културиста. Двамата са считани за главните организатори на отвличанията. Прокопи Прокопиев, или Културиста, е единственият, който не желае сделка с прокуратурата. Жената, с която живее на семейни начела и е майка на децата му, го посъветвала да си трае и да не „порти” аверите си. Според нея, това може само да му навреди за бъдеще.

Така, шумно рекламираната акция „Наглите” официално може да се счита за приключена на този етап. Всички от долната част на йерархията са на свобода или скоро ще излязат от затвора. „Мозъците” обаче все още са инкогнито.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *