Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бандит нацелува баба да не я боли докато я обира

баба Йорданка Михайлова

„Аз пищях, а разбойника ме хвана с ръка през устата. Тогава ми каза, че ще боли и ме целуна, като в същото време изтръгна обицата от ухото ми”

Така описва зверството на което станала жертва 72 годишната  пловдивчанка Йорданка Михайлова. Тя допълва, че изпитала истински ужас от силната болка и рукналата от съдраното й ухо кръв. Злодеят успял да отмъкне от жената чифт златни обици, брачната й халка и пръстен от фалшиво злато. След това изчезнал в тъмното.

Около час след полунощ, баба Йорданка се сепнала в съня си от шум на счупен прозорец. Скочила от леглото и с разтуптяно сърце преминала в съседната стая, където заварила непознат. Тя се уплашила още повече и се развикала срещу него.

Тихо, мълчи, че ще те заколя

продумал неканеният гостенин и започнал да се бърка по кръста за нож, но според бабата не бил въоръжен. След това награбил жената и започнал да тегли с ожесточение златната и халка и фалшивия пръстен, за който помислил, че е истински.

Пенсионерката пищяла от ужас, а отчаяният десперадо се опитвал да затиска устата й през цялото време. След като изтръгнал обиците, гаменът скокнал през почупеният прозорец, но дръпнал пердето, за да не си личи счупеното стъкло.

Пенсионерката все още трепери от преживения ужас

Пишман крадецът забравил чанта с празен чувал и шапка. В тъмницата изпочупил яйцата, които жертвата извадила, за да размразява хладилника. Бабата отърчала при брат си, който живее в долепена до нейната къща – близнак, но не чул нищо от цялата тупурдия.

Изплашената Йорданка разказва, че най-трудно било да се спре течащата от ушите й кръв, защото е диабетичка. Да се справи с тази задача успяла снахата, която видяла доста зор, въпреки че е медицинска сестра.

Пенсионерката е категорична, че нападателят не е представител на малцинствата, защото говорел много добре български език. При показанията си в полицията, тя препоръчала на ченгетата да започнат да си гледат работата, вместо да играят карти по цял ден.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yGkApD2UqLc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *