Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Балкон се стоварил на главата на Тони Димитрова

Това разказа самата певица днес, когато я попитаха кои слухове за нея са верни и кои не. Тя даде пример със злощастната си среща с малко камъче. То отхвръкнало изпод гумите на кола и я ударило по челото.

 Раната била малка, но силно кървяла. Наложило се да отиде да я почистят и превържат. Разказала на приятели за тъжно-смешната случка, но на другия ден с изумление прочела заглавие във вестник „Тухла падна върху главата на Тони Димитрова” .

 В друго издание тухлата порастнала до размерите на плочка, а последното, което прочела било, че върху главата й се стоварила цяла тераса. С присъщото си чувство за хумор Тони отговаряла на загрижени приятели – не, бе, объркали са, всъщност на главата ми падна 100-тонен кран, но нали черепът ми е дебел, оживях.

От медиите Тони научавала често кое е новото й гадже, или  че се е събрала и пак разделила с бащата на дъщеря си – Милен.  Той си има семейство, има си деца, ние сме приятели, но никога не бихме се събрали отново. От пепел пламък трудно става.  Дребничката певица е с плътно заета програма през цялото лято. Тя ще изнася концерти, смята да попее и пак в чужбина. Ще се върне непременно за любимия си конкурс „Бургас и морето” и ако на главата й падне нещо по-голямо от прашинка, обещава непременно да уведоми медиите.

Тони Димитрова – ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *