Българският порно-актьор Винсент: Фолк-певиците са идеални за секс филми- с видео

1

vinceНикой не знае истинското му име. Той винаги се представя като Винсент ван Кок. skandalno.net обаче се добра до истинското име на българина и то е Венци. Българинът, който проби в порноиндустрията като актьор, вече има своя продуцентска къща. Възнамерява да покани български фолк-певици за участие в негов филм.

Габровецът влиза в бранша в чужбина преди десет години. Работил е като мениджър в чуждестранна фирма. В един момент обаче животът на редови чиновник му омръзва. Зарязва всичко и става барман на круизен лайнер. При една от

Един габровец в света на порното- Винсент
Един габровец в света на порното- Винсент

спирките на кораба в Италия, Венсан решава да се пробва на кастинг за порноактьори. Шефовете на продукцията са възхитени от него и веднага го ангажират. Така започва кариерата му. Венсан споделя, че родителите му знаят какво работи и никога не са му правили проблеми. Професията на порноактьор не пречи и на личния му живот. От пет години живее в Испания заедно с приятелката си и двамата възнамеряват в скоро време да си имат бебе.

Българинът Винсент разби мита, че да снимаш порнофилми, означава да имаш безброй секс-партьорки. Разкрива, че за дългата си кариера е бил с не повече от 20 колежки- просто много често продуцентите предпочитат да си партнират едни и същи актьори.

Въпреки че порноиндустрията е един от най-печелившите браншове, габровецът споделя, че кризата не е подминала и тях. За един обикновен актьор в

Камелия не би се снимала в порно
Камелия не би се снимала в порно

момента е трудно да се препитава само с филми.

За новите си проекти, Винсент се е амбицирал да покани български фолк-певици. Според него, чалгаджийките ни са много подходящи за порното. Сексбомбата  Камелия е получила предложение от него, но категорично е отказала. Засега никоя гласовита силиконка не се е навила на идеята да се пробва в порно филм.

Въпреки че в клиповете си са разкрепостени, явно не са толкова отворени, че да се пробват. Всъщност, на някои не им трябва порнофилм, за да покажат какво имат. Фолк гърди и задници постоянно се навират в очите на хората. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *