Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българските затворници в Бразилия забравени!

Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски беше хванат с кокаин след тенистурнир на дъщеря си!

Български затворници в Сао Пауло , където е и Гълъбин Боевски, твърдят , че българското дипломатическо представителство в Бразилия, не проявява никаква заинтересованост към тях . Излежаващите разказват , че български посланик там няма и консулът е единствения, който отговаря за техните права. Представителството на българския консул обаче, били много отдалечено от града, където се намират поставените под запрещение. Българите се жалват още, че към африканците се отнасят по – добре и те са по – обгрижвани от сънародниците ни . Нехайното отношение на българската дипломация стига до там , че единствено на 3 март получавали мартеници . Червено- белите конци обаче, дори не били съпроводени с посещение. Преди време единствено представител на външното ни министерство минал случайно през затвора, защото му било на път.
“ Забравените“ могат да бъдат спасени от тежките условия на бразилския затвор само ако се подпише споразумение между главния ни прокурор и Бразилия. Така инициатива до момента обаче, не е подета.

Кокаин

Кокаинът вкара в чуждите затвори много наши сънародници!

Оказва се , че сънародниците гният в чужд затвор без някой да прояви грижа за тях, камо ли да се подпише “ цял “ договор.Относно случая на нашия щангист Гълъбин Боевски , който бе хванат с кокаин, останалите българи там коментират, че той е муле, а не наркотрафикант. Споделят още , че такива като него са много и за малко пари излежават след това тежки присъди. Рискът при мулетата е много голям според тях, тъй като в Бразилия се разпределял кокаинът за целия свят и полицията там е особено бдителна. Въпросът е защо главният прокурор и милата ни родина по никакъв начин не се опитват да върнат сънародниците ни в нашите затвори и защо африканците дори имат повече благодетели от нас?!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Българските затворници в Бразилия забравени!

  1. асан Отговор

    12.02.2012 в 0:28

    На правителствата до сега в БГ неим пука за хората дето са в държавата какво остана за затворниците в чужбина,те едни араби ни правиха на прости толкова години пък какво остава за другите нации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *