Българските мъже на четвърто място в класацията на рускините

0
България на четвърто място в класацията за секс туризъм

Българските мъже са на четвърто място в класацията на рускините, отправили се на пътешествия по света. Това показва изследване на една от най – големите туристически  агенции в Русия, проведено от маркетинговия отдел на фирмата сред повече от 2 000 дами. Целта на проучването е била да се разбере кои са любимите дестинации за секс туризъм на рускините и кои са най – предпочитаните типове мъже.

След обработката на събраните данни станало ясно, че нашенските юнаци привличат млечнобелите рускини заради добре подготвения репертоар по време на свалката.  Във флирта между нашенци и руснаци обаче имало реална опасност от взаимно влюбване, заради близките ни езици и културни особености.

България на четвърто място в класацията за секс туризъм

Далеч пред нас, българските мъже, рускините поставили наследниците на Аполон от съседна Гърция. Комшиите ги привличали със своята пламенност и вечна готовност за любовни авантюри. На второ място поставили италианците, славещи се като най – обаятелните ухажори на света. Бронзовите медали от анкетата са отредени на Испания, защото тамошните кавалери поемали инициативата по доставяне на удоволствие за своите дулсинеи в собствените си ръце. При испанците обаче била характерна страхотната ревност, която можела да създаде проблеми дори и при най – краткотрайния флирт.

Като заключение можем да кажем, че само допреди няколко години за туристите от бившия СССР, у нас се разказваха вицове и легенди. Сред най – популярните истории беше тази за вечно пияния руснак и неговата незадоволена съпруга. Към днешна дата обаче ситуацията е коренно различна, защото заможните курортисти от братска Русия са желани във всички дестинации по света.

:) Гимнастика на плажа:

http://www.youtube.com/watch?v=b40DGaep_jE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *