Български учен гадае бъдещето по почерка

0
Български учен гадае бъдещето по почерка...

Ако напишем името си на лист и го дадем на проф. Добри Добрев, то той ще разкрие бъдещето ни. Това българският учен постига чрез собствена разработка – системата „даозинг“.  „Даозинг“ дава възможност на учения  да разчете бъдещето на всеки от нас по почерка, само подпис или снимка. За да постигне това професорът се допитва до Космоса. Добри Добрев споделя, че е способен да разчете както душата на всеки от нас, така и физическото и здравословно ни състояние. До нестандартния подход на професора за поглед в бъдещето са се допитвали както обикновени хора, така и утвърдени имена на киното, изкуството и политиката.

Чрез връзка с космоса проф. Добри Добрев гадае бъдещето...

Чрез връзката с вселенския разум или „даозинг“ професорът може да прецени,  дали двама души са съвместими да встъпят в брак, здравословното състояние на всеки един от нас, както и да ни открехне за неподозираните ни заложби и таланти, които дремят дълбоко в нас. Професорът твърди, че той получава идентична и различна информация за всяка една личност и я сканира за не по – малко от 45 минути, но и не повече от 4 часа, защото не може да издържи повече на физическото и психическо натоварване.

Проф. Добри Добрев констатира още, че може да разчете съдбата на всеки човек, независимо в коя точка на планета се намира в момента, защото се свързва с космичната енергия. Въпреки множеството успешни сеанси, които е провел специалистът признава, че  е имал и няколко неуспешни „даозинг“ операции. В единия неуспешен случай обаче му бил подаден грешен субект, а в другия пулсът на лицето било над 120 удара в мин., при което той не можел да се концентрира и да започне своя сеанс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *