Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българките склонни да простят изневяра, но не и липса на пари

Изследване показа огромна промяна в ценностната система на нашенките

Българките обичат парите повече от салама

Българките обичат парите повече от салама

Българската жена е станала все по – материална, издават от Центъра за демографска политика. В последните години в ценностната система на българите като цяло се е променила драстично, а според специалистите това се дължи на кризата и грубия материализъм, който ни засипва от всички медии за масова информация.

Тревожен факт е, че огромна част от нашенците са склонни да изневерят на половинката си при всеки сгоден случай. Готовност да сложат рога на най – близкия си са изразили цели 75 % от мъжете и 63 % от дамите.

Бедните мъже са пренебрегвани от българките

Бедните мъже са пренебрегвани от българките

Друго любопитно нещо е, че жените вече са склонни да простят изневяра на своите неверни съпрузи. Условието обаче е да имат пълни с пари портфейли и да задоволяват прищевките на цялото семейство. Ако мъжът обаче е беден като църковна мишка не го очаква нищо хубаво, защото в кратък срок ще му бъдат сложени рога, или ще го напуснат окончателно. Безпаричието е и най – честата причина за развод, защото когато нещата зациклят, семействата не виждат начин да подобрят бъдещето си.

„Липсата на духовност, ниския морал, чалгата и порнографията, също са съществени фактори, които нанасят огромни поражения върху семейството като цяло. Лошо е, че сега са модерни откритата проституция, безразборният секс дори с непознати и изневярата” – разкрива професор Петър Иванов от центъра и допълва, че сред другите основни причини за раздяла е страхът от обвързване.

Виж видео – 18+:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *