Българките мечтаят да бъдат секс богини в порно филм

0
Българките мечтаят да бъдат секс богини

Все повече български жени мечтаят да станат главни героини в порно филм. Това сочи интернет изследване, проведено сред повече от 5 000 представителки на нежния пол у нас. В анкетата почти 15 % от дамите са дали положителен отговор на въпроса, дали биха участвали в и публикували сексуални сцени.

По – голямата част от изявилите мерак да се снимат голи обаче, искат да го направят само за удоволствие, а не с комерсиална цел и заявяват, че ще бъдат доволни, ако половинките им се съгласят да снимат дори и с мобилния си телефон. Разкрепостените нашенки споделят, че най – много се интересуват от въздействието, което ще окаже на масите евентуалната продукция. Според тази част от анкетираните, да се снимаш в еротична сцена и да я публикуваш в интернет съвсем не е срамно, а може да ти донесе само облаги под една или друга форма.

Българките мечтаят да бъдат секс богини

Почти всички участнички в проучването са категорични, че се възбуждат неимоверно много, ако ги снимат по време на секс. Над 90 % от тях твърдят, че през последните три месеца са направили поне по един аматьорски клип, но повечето са го изтрили веднага след първото гледане.

„Не виждам какво срамно може да има, ако си красив и хората те харесват. Не смятам, че ще бъда развалена жена, ако си пусна едно клипче във Фейсбук например. Приятелят ми обаче не иска, защото ревнува и се притеснява, че после ще имам твърде много обожатели. Я вижте обаче Галена например – пуска си ги едно след друго филмчетата и жъне бляскави успехи” – споделя разтропана студентка по медицина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Xgcf2qUTyr0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *