Българка вкара мъжа си в белгийски затвор! Карал я да проституира! – с видео

0

проституткаВече стана ежедневие да четем подобни новини, които за съжаление все по-малко впечатляват някого в България. Явно обаче хората в чужбина не са претръпнали до такава степен към новините за насилие и посегателства върху личността.
Белгийският вестник „Дерниер йор” съобщи, че местният съд е осъдил българин на три години затвор и глоба в размер на 27 500 евро заради това, че цели три години е принуждавал съпругата си да заработва като проститутка в Брюксел. Според направените проучвания от продаването на жена си като кукла за секс забавлениея на  загорели клиенти,  32-годишният Мирослав Мослов е успял да събере 150 000 евро, които укривал в България.
Съпругата на сутеньора свидетелствала срещу него и разкрила, че я принуждавал да проституира в квартал на Брюксел, където има най-много нощни труженички. Той постоянно я проверявал как се справя и я следял да не би да опита да избяга. Прибирал й цялата заработена сума. Според изстрадалата жена с част от парите съпругът й си купил два мерцедеса.ограда
Мослов категорично отрекъл отправените обвинения и заявил, че се занимава с бизнес в туристическата индустрия.
Най-странното в цялата история е, че малко след като подала жалба в местната полиция, жертвата отново се явила в участъка, но този път, за да оттегли обвинението си. Доводът й бил, че много го обича. Нищо че първоначално твърдяла, че е сключила брак с него насила и е била  подкарана с ритници и шамари да пътува с него до Белгия.
Изданието посочва, че решението на съда вече е влязло в сила и Мослов вече е в пандиза.

Виж още за българските проститутки в Брюксел! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *