България вече си има своя BgBilD

0

73363_106022139579116_1267296399_nУникално и невероятно, но България си има вече своя истински електронен таблоид. От месец насам на страницата www.bildbg.com, ежедневно можете да ставата част от най-яките сензации, анализи, разкрития и полемики, свързани с България и всичко родно.

За първи път национални новини, поднесени без „чубрицата” на политическия PR, истини, версии и хипотези от обществения, политическия, светския живот на страната ни.

Екстрите на новата електронна медия не свършват до тук. Всеки ден всички фенове на таблоидния привкус ще могат да преглеждат, напълно безплатно, всичко актуално от хартиените таблоиди на България. Успоредно с това, денонощно за Вас ще работи и първата онлайн книжарница на BgBilD и издателска къща „Топ ПРЕСА”. Книги, които се четат на един дъх. Социален ъндърграунд и горчиви истини, поднесени едно към едно и без маска и грим. И черешката на тортата – BgBilD е първата медия, която ще даде истински форум на всеки един блогър и пишещ човек, който има да казва нещо пред обществото. Достатъчно е само да изпрати текста си на top@toppresa.com  и той ще стане национална новина. Не изпускайте всеки ден истината – такава, каквато никога не сте предполагали, че може да бъде.

ВИЖТЕ ТУК 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *