България в черния списък на стюардесите!

2
Стюарди биват инструктирани стабилно, преди да стъпят у нас

България е опасна дестинация за стюардесите, разбра skandalno.net  от една от големите въздушни компании. Оказа се, че всички стюарди и пилоти минават специален инструктаж и получават подробни брошури какво могат да правят и какво не , когато стъпят в София, за да са наистина в безопасност.

Шефовете на  “ Бритиш еъруейз“, “ Луфтханза“ и другите големи утвърдени авио компаниии считат, че за екипажите им е изключително рисково да пребивават у нас и за да подсигурят сигурността им са съставили специални инструкции.

Родното летище е кошмар за международните компании

Част от тях са да не излизат вечер в столицата ни, да внимават за сигурността на личните си вещи, защото опасността от крадци е голяма и да са на щрек да не станат изкупителна жертва на наркотрафиканти.

Тези препоръки на пръв поглед могат да се сметнат за уместни и приложими и за другите опасни столици, но  водещите въздушни превозвачи предупреждават екипажите си, когато са в България да внимават и  къде ходят, за да не пропаднат в някоя шахта без капак или пък да опръскат униформите си  заради счупена плочка.

Летище София в черния списък на международните компании!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *