България е единствената страна в ЕС, която бележи ръст на раковите заболявания!

0
Онкология

Повече от 1 500 болни от рак българи са потърсили помощ и лечение в съседна Турция. Това стана ясно от статистическите данни на една от най – сериозните подобни клиники в Истанбул. Турските лекари обясняват, че нашенците търсят помощ там заради доброто обезпечаване с апаратура и доброто отношение, което получават.

Комшиите са категорични, че България в момента е единствената страна в Европейския съюз, която отбелязва доста сериозен ръст в заболяванията и смъртните случаи от злокачествени тумори.

Ракови заболявания

В Истанбул цената била като цяло висока за българския стандарт, но все пак в пъти по – евтина от развитите страни в Европа. Възможностите по отношение на технологиите обаче са големи и това е една от основните причини тези българи да се лекуват там, а не в родината си.

Друг, може би най – важният фактор за търсенето на помощ в чужбина е, че българинът е изгубил тотално доверие в здравната система у нас. Чуждите специалисти доста често разкривали още след първия преглед, че диагнозите на нашенските медици са сгрешени, или лечението е съвсем погрешно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=YTol38aik_w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *