Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българите се пропиват заради бедността

Пиян мъж спи на улицата

Безпаричието и позорната нищета на която са осъдени българите поради безотговорното поведение на правителството, ги тласкат към прекомерна употреба на алкохол и тютюневи изделия. Никакви декрети и наредби на петте здравни министъра на ГЕРБ не са в състояние да спрат обезобразяването на народа, който търси утеха във вредните за здравето продукти.

Последното проучване на НЦИОМ доказа, че редовият българин е готов да се откаже от електричеството, парното и полезната храна, но не и да прекрати употребата на алкохол и цигари.

Казан за ракия

Селски майстор вари ракия

Проучването показва, че 74 % от нашенците гасят крушките и стоят на тъмно, ако изпаднат във финансова криза. Цели 73 % спират да купуват и ядат месо и месни деликатеси, 42 % се лишават от услугите на мобилните оператори, а 39 % прекратяват дори да си купуват лекарства. От анкетираните обаче едва една четвърт са заявили, че безпаричието ги е накарало да откажат цигарите, а една трета да не се наливат с алкохол.

Картинката се допълва от още данни, според които доста повече от половината българи не са ходили на море тази година поради безпаричие. Най – често това са хората, които имат под 300 лева доход на глава от семейството. Също така се ограничават и разходите за услуги от първа необходимост. Близо 80 % от участвалите в проучването пък не си купуват дрехи и обувки, за да закърпят по някакъв начин поредния месец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=r8BV3FNDitU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *