Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българите – най- старата европейска цивилизация, доказаха учените – с видео

Най- стария европеец е българин, твърдят археолозите

Най- стария европеец е българин, твърдят археолозите

Българите са потомци на най- старата европейска цивилизация! Това разкриха тези дни учени и археолози, които намериха костите на мъж, живял на територията на България преди повече от осем хиляди години. Скелетът е открит в близост до село Оходен, обл. Враца.

От намерените предмети става ясно, че мъжът е принадлежал към племе, което се е занимавало със земеделие. Костите на най- възрастният европеец е на приблизителна възраст около 36 години. За удобство

Скелетът на Христо

Скелетът на Христо

чуждестранните учени са го кръстили със звучното българско име Христо. Настоящата находка доказва по най- неуспорим начин, че прародината на цивилизациите из Стария континент е именно територията на нашата страна.

Скелетът от село Оходен е невероятно откритие и по още една причина- за първи път в толкова старинна гробница са открити и погребални предмети. Около скелета на Христо са намерени каменна кама и пръстена делва, на която е бил сложен черепа на Христо. Учените се надяват настоящите находки да им дадат повече информация за цивилизацията, населявала Европа преди пристигането на христо оходен скелет индоевропейските племена.

Костите на „Ицо – древното“, както нашега го наричат археолозите, до дни ще бъдат изложени в археологическия музей на град Враца… в съседство със скелета на Тодорка – също изключително древен представител на тази най- стара цивилизация, но на 6 хиляди години. Костите на Тодорка бяха намерени миналата година също край село Оходен. И встрани от археологическите науки, светски клюкари твърдят, че древната жена била съученичка на Лили Иванова.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Българите – най- старата европейска цивилизация, доказаха учените – с видео

  1. торпедо Отговор

    28.10.2010 в 19:59

    НАМЕРЕН Е МЪЖ С 4 ПЕНИСА ДО САТОВЧА НА 10 000 г. ОТ ЕРАТА НА НЕОЛИТА. БЪЛГАРИЯ Е В ОСНОВАТА НА ИЗВРАЩЕНИЯТА В СВЕТА.

  2. Хари Отговор

    21.03.2012 в 21:30

    Всичко добре, ама тази еб*вка с Лили Иванова за какво е?? Крайно пошло и глупаво е да се подиграваш на хора, с които трябва да се гордееш, – това май само ние го можем. Засрамете се! Колкото и древна цивилизация да сме, ето тази простащина ни вади от категорията на цивилизованите хора. Пък ние нека си се пъчим- Булгаар, булгаар!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *