Българите най – надарени на Балканите

0
Българските мъже са най - надарени на Балканите

Българските мъже има на какво отгоре да се надуват, поне това сочи нова статистика, според която нашенци са с най  – дългите членове на Балканите. Според нея излиза, че българските мъже вадят средно по 15 сантиметра пенис в сравнение със сърби и македонци, които изостават с 14 сантиметровото си достойнство. Незначително, но все пак по – добре са турските мъже, чието полово достойнство достигало средно 14,1 см. според статистиката. Данните са на учени от Лос Анджелис, чието проучване  е направено на базата на приблизително 100 страни в света.  Твърди се, че експертите проучили солидно достойнствата на мъжката част от населението на света преди да си позволят да направят публично достояние резултатите. България или по – скоро родните мъже според проучването заемат престижното 21 – во място в света и 1 – во на Балканите.

Камерун и Боливия заемат 1-во място в класацията на учените от Лос Анджелис

Най – лошо са се представили жителите на Камбоджа, които са се наредили на последно място благодарение на само 10 см. – те пениси на мъжете си.  Първи в света пък в странното по рода си проучване се нареждат мачовците на Боливия и Камерун, чието мъжко достойнство достигало средно завидните 17 см.  Очаквано в тази класация добре се представят и прочутите с атрибутите си бразилци.

Бразилия също се нарежда сред първенците, тъй като мъжете й развяват впечатляващи паламарки от по около и над 16 сантиметра. И все пак според специалистите от Лос Анджелис нашенци са се представили достойно и безкомпромисно отвяват конкуренцията на  Балканите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *