Българин снабдявал Уитни Хюстън с дрога!

1
Уитни Хюстън
Уитни Хюстън е била сред основните клиенти на Сийката

Сийката от Лом, както е известен Пламен Борисов е сред известните личности в Холивуд. Той е и основен наркодилър на световноизвестни звезди като Уитни Хюстън, Барбара Стрейзънд, Даяна Рос. Българинът от провинциялният град Лом е стар познайник на полицията и след поредния му арест за хулиганство и кражба през 1976г. решава да бяга в Щатите.
Така след месеци, които прекарва по границите, ядейки диви плодове и трева, Сийката се озовава в Италия. Благодарение на свой приятел там, Пламен Борисов стига до Америка.
Новият си живот Сийката започва като работник в най- актуалното заведение през 80- те “ Клуб Холивуд 1″. То е най- посещавания бар тогава и то от различни знаменитости като Саманта Фокс,

Ола Рей
Ола Рей е била съучастник на Сийката в наркоразпространението сред звездите.

Си Си Кеч, Барбара Стрейзънд. Пробивният българин дори се хвали, че Саманта Фокс е една от многото холивудски звезди минали през леглото му.
Сийката се сближава с брата на Даяна Рос- Чико и започвата съвместен бизнес, а именно организират ревюта в нашумелия бар. Така криминално проявеният Сийката стартира баровския си живот пълен с красиви жени, партита и наркотици.
Пламен Борисов обаче, бързо успява да се влюби и то в небезизвестната Ола Рей. Тя е бивша танцьорка на Майкъл Джексън и изглежда умопомрачително. Така любовта между наркодилъра и зашеметяващата красавица пламва. За нея се говори, че е скъпоплатена проститутка, но Сийката не се спира пред този факт и започва връзката си с Рей.В този период Сийката и Рей са сред любимците на хайлайфа и бързо се прочуват със светските партита, пълни с дрога.Те са основни наркоснабдители на холивудските знаменитости през 80- те. Двамата продължават започнатия от Пламен наркобизнес, като променят схемата и стартират палежи на коли, на неплатилите. За изключително кратък срок те взривяват автомобилите на редица холивудски звезди.
Това вкарва двамата зад решетките. Полицията ги арестува в къщата им в Бевърли Хилс. Там ченгетата откриват огромно количество наркотици и взривни устройства. Сийката е осъден на 25 години затвор, от които прекарва 14. Любимата му Ола пък е осъдена на значително по- малко, тъй като по това време е бременна с дъщеричката им Пламена. Бившата танцьорка изчезва, заедно с общото им дете. След освобождаването си от затвора Сийката е върнат в родния Лом без пари, без любимата си и детето. Той прави няколко опита да превземе и ломският пазар на наркотици, но не успява. Умира на 48 години от инфаркт в болницата на Софийския затвор.
Ола Рей обаче, успява да излезе от блатото и скъсва с наркотиците и престъпното си минало. Живее заедно с дъщеря си и дори снима нискобюджетни филми. Красавицата се вреди и във второстепенна роля в “ Ченегето от Бевърли Хилс 2 „.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Прочетох биографията на въпросната Ола Рей.Там верно че пише, че е арестувана за продажба на кокаин,но за дъщеря и Лам(с която живее и в момента в Сакраменто) пише ,че е от дългогодишният и приятел Тери Кларк,управител в тв СБС,

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *