Българи скочиха срещу Памела Андерсън и безсрамния й хонорар

1

Истинска война са започнаха  хиляди българи срещу участието на позастарялата „спасителка на плажа” Памела Андерсън в българскотоо издание на ВИП Брадър. Зрителите са възмутени от огромния за нашенските възможности хонорар, който тя ще  вземе, за да размята поувисналите си прелести за няколко дни пред камерите.

 В борбата срещу появяването на Пам за баснословна сума се включи дори светският хроникьор Лорд Евгени Минчев. Във Фейсбук е пуснат колаж. Под фотото на Памела са наредени снимките на болни деца, за чието лечение са нужни много по-малко пари, отколкото ще получи тя, за да върти дупе пред екрана. Българите смятат, че е цинизъм да се дават такива хонорари, за да се вдигне рейтинггът на едно предаване, когато хората умират от глад и нямат пари и за хляб.

Дайте парите на децата, пишат едни. Дайте ги за лекарства, настояват други. България не е Холивуд и артистките не ни интересуват, нека си стоят в Америка, призоват трети. Наистина е цинизъм да се дават такива хонорари и на родните ни съмнителни величия, когато хората масово изнемогват. Това не е ВИП Брадър, а панаир на суетата и върховно нахалство. Докато на екрана ще ядат чер хайвер и ще се глезят в джакузита, зрителите ще треперят дали ще могат да си платят тока и дали ще имат пари за хляб утре, обобщава възмутена потребителка.

Над 18 хиляди души вече са подкрепили призива „Памела, не ни трябваш, стой си у вас”. А един от потребителите е написал, че всъщност цялото предаване е цинично с разкоша си на фона на българската мизерия и ако искат гледаемост, продуцентите спешно трябва да променят правилата с глезотиите на звездите, а парите от СМС-ите да бъдат дадени за благотворителност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tWdnrS_kHQ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *