Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бактерия-убиец нападна Европа, сее смърт и адско страдание!

Синята чума нападна Стария континент, лекарство не съществува

смъртоносна бактерия

Смъртоносна бактерия „Синтия“

Смърт в ужасяващо страдание, вътрешни кръвоизливи и разядена кожа – това са последствията от заразяване със смъртоносната бактерия „Синтия”. Първите симптоми настъпват само няколко часа след заразяването и наподобяват тези на класическата чума, а най – страшно от всичко е, че лекарство не съществува. Това е и причината да нарекат първата синтезирана бактерия в света със страшното прозвище „синята чума”.

Според публикации в редица западноевропейски издания, синята чума е на прага на Стария континент. От международната общност по микробиология обаче категорично отричат развитието на подобна ситуация, въпреки че не са съвсем убедени в изказванията си.

Специалисти обясняват, че „Синтия” се храни с петрол, което съвсем не е необичайно. Уточняват, че на Земята има хиляди микроорганизми, които се нуждаят от подобни вещества да съществуват и принципно имат санитарно действие върху природата – възстановяват след замърсяване.

смъртоносна бактерия

смъртоносна бактерия „Синтия“

Интересно за тази бактерия – убиец е, че тя е първата напълно изкуствена създадена в лабораториите на J. Craig Venter Institute. „Синтия” е изолирана след години работа на няколко дузини водещи учени и струва повече от 40 милиона долара. Официално е обявена през 2010 година, след като се случва невероятно тежкият разлив на нефт в Мексиканския залив. Тогава е пусната във водата, за да неутрализира петрола, но скоро след това се оказва, че

Изяжда всичко живо

Зловеща сянка хвърля фактът, че към момента не съществува лекарство против ужасяващата бактерия- убиец. Не помагат нито антибиотици, нито алтернативната медицина. Сега вече е достигнала границите на Европа само за няколко дни, вливайки се чрез течението Гълфстрийм. Локално в България ще попадне чрез дъжда и последствията са непредвидими. От Националния център по заразни болести обаче категорично отхвърлиха развитието на възможен сценарий.

http://www.youtube.com/watch?v=O0aeuxIaeLE

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *