Багата зарязал Любина още след края на ВИП Брадър

0
Багата и Любина
Багата и Любина

Боецът отрича и твърди, че още я обича

Няколко седмици след грандиозния финал на „ВИП Брадър България” медиите гръмнаха, че Багата е изоставил Любина, вместо да се ожени за нея както се говореше докато течеше предаването. Разкритието направи най – устатата водеща в родния тв ефир Венета Райкова, докато при нея на гости беше бившата любовница на Благой – Златка Димитрова.

Венета открито попита Злати дали слуховете за разлъката на двамата са истина, позовавайки се на твърдения отпреди около месец. На това бургаската нимфа обаче отговори, че не се интересува въобще от живота на боеца и той може да си прави каквото си ще, без тя да бъде засегната по какъвто и да е начин.

Златка Димитрова
Златка Димитрова

За раздялата между Благой и Любина се заговори почти непосредствено след края на брадъра. Буквално няколко часа след напускането му на къщата в Нови хан вестниците гръмнаха, че той е прекратил отношенията си със своята приятелка и въобще няма намерение да се жени за нея. След около седмица ММА боецът обаче отрече официално слуховете и обяви, че нито ще се кара с приятелката си, нито пък ще сключва брак.

Какви в действителност са отношенията между Багата и Любина обаче все още никой не знае със сигурност и само бъдещето ще покаже каква ще бъде развръзката на тази любовна история. Още повече, че само преди един ден отново започнаха да се прокрадват упорити слухове, че Златка и самбистът отново са на път да се съберат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Wsf1PUnnbhA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *