Багата влиза в „Сървайвър“ срещу 150 хилядарки

0

БагатаБлагой Иванов – Багата е първият сигурен участник в новия сезон на „Сървайвър“.  Упоритият слух, който се  носи е, че той се е договорил за 150 000 лв. хонорар за присъствието си в доста сериозната игра. И единствен е успял да си поиска парите предварително, а не след края на предаването. За продуцентите той е доста ценен участник и те са дали съгласието си да му бъде изплатена сумата.

Това риалити вече е подходящо за човек като Багата. Миналата година по това време той стоеше като баба във ВИП Брадър и зрителите не го запомниха с нищо, освен че се напи и се опита да налети на Орлин Павлов, наричайки го гълъб.Багата номинации

Явно ММА борецът е установил, че е много по-лесно да взима пари от шоу програми, отколкото да се бие на ринга.  Той победи в САЩ свой колега след дълги тренировки, но победата му е далеч от това, което целеше. Все пак самбистът доказа, че може да се върне на ринга след ужасното си нараняване, при което изкара два месеца в кома и беше между живота и смъртта, а лекарите в началото не давата особени надежди за възстановяването му.

Любопитно е в новото риалити Багата ще спре ли с тренировкте си, няма ли да загуби форма при приминивния начин на живот и борба за оцеляване, или смята, че така ще се кали още повече.

Под въпрос остава и сватбата му с Любина, която уж трябваше да му стане съпруга през пролетта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lq3R_j3uYSA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *