Багата: Татко, знаеш ли кой ме намушка?

3
Благой Иванов - Багата

„Татко, знаеш ли кой ме намушка?” – бил един от първите въпроси на Благой Иванов – Багата, след като дошъл в съзнание преди пет дни. Според анонимни източници, българската звезда на ММА вече се възстановяна и дори е в състояние да комуникира с околните.

Родителите на Благой били неотлъчно до него, след като отворил очи. Боецът изкара повече от четиридесет дни в кома и никой от лекуващите специалисти не се наемаше да прогнозира какво ще се случи.

Според запознати бащата Александър, който е офицер в Главна дирекция „БОП”, не издал нищо пред сина си, за да не го тревожи излишно. Лекарите предупредили, че всяка информация от външния свят може да се окаже фатална.

Специалистите от „Пирогов” направиха и невъзможното, за да запазят живота на световния шампион по самбо, който беше надупчен в сърцето в края на февруари. Според последните данни, фаталната рана е била около единадесет сантиметра и Багата е оцелял само благодарение на силния си организъм.

Благой Иванов - Багата

В момента най – голямото притеснение на докторите е да предпазят зловещата рана от инфекция, защото при възпаление Благой надали ще има повече шансове за живот. Всичко около Багата било изключително стерилно, а хранителни вещества приемал само чрез системи.

Припомняме, че за покушението срещу него беше арестуван Даниел Стефанов – Дъмпела, за когото се предполага, че е автор на удара с нож. Миналата седмица адвокатката на задържания – Радост Иванова обаче заяви, че в най – скоро време ще иска смяна на мярката му за неотклонение с по – лека, защото нямало никакви доказателства, че Даниел е извършил нападението.

От „Пирогов” обаче не потвърдиха официално новината за подобрението на Благой Иванов и заявиха, че състоянието му е непроменено през последния месец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=he-K9kwknbE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. От Пирогов направо отрекоха, че има подобрение в състоянието му и, че изобщо не е излизал от КОМА. ДОКОГА ЩЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ??!?!!??!?!?!?!

  2. Made only in Bulgaria-бащата висш полицай а сина бандит!Къде другаде по света го има това?Отговора е:НИКЪДЕ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *