Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Багата стана баба на Златка

Реки от сълзи проля Черната Златка заради бившия си любовник Багата. Вече осемнадесет дни той не й обръща внимание и съзнателно я избягва в Къщата. Не може така, все едно сме непознати. Тежи ми, мъчно ми е. Не можем ли да си останем приятели? – разрида се специалистката по георгафските въпроси в Къщата и се метна не на кое да е рамо, а на това на Патрашкова.

И потърси чисто женски съвет как да постъпи. Патрашкова, която е специалист по всичко, веднага я изслуша, утеши я и й предложи да хване бика за рогата. Тоест Багата за брадата и да си изяснят отношенията, за да не правят повече сеир на зрителите. Плеймейтката можеше и да кандидатства за Оскар, че и да го спечели, когато пристъпи към изпълнение на задачата си. Тя влезе в спалнята, почеса се и излезе. После пак набра скорост, замисли се и се върна.

Постоя със съсредоточен поглед, припомни си думите на Патрашкова, мушна се като обречена в спалнята и рече „Бага, виж сега, дай да не правим сеири на хората, било каквото било. Дай да се държим нормално един към друг, че ставаме за смях.“ ММА-боецът се направи, че не я чува. Златка съвестно повтори речта си и я потрети. Едва тогава от устните на твърдия пич се отрони едно „Ами добре“. Вместо това да я успокои, типично по женски, Черната Златка излезе и се обля в сълзи. За слушател този път хвана Ирен. „Той не е за мен, аз си го знаех. Трудна връзка беше това. Обичахме се, но той с месеци беше в чужбина по неговите състезания. А аз стоя и го чакам. Чувахме се по телефона и толкова. Много го харесвах, бях се преместила при техните, много свестни хора са. Ама така разделени как да живеем? Викам му, Баце, аз те дърпам назад. Иди в чужбина, реализирай се. Той обаче се връщаше при мен и всичко беше много хубаво. Не сме се карали, не сме се били, никога не ми е посягал. Просто последния път преди да си дойде, баща ми се разболя от рак и аз отидох да го гледам. Тогава Благой се прибра и ми каза да ида. Аз отговорих – не мога, а той ами добре и така всичко приключи. Даже не ме остави да му обясня нещата. После баща ми почина, а Благой беше студен и отдалечен и ми каза, че връзката ни е приключила“.

Изповедта на Златка, в която не е ясно кое е спестено от цялата истина развълнува Ирен, която на свой ред взе да хленчи за една от всичките си любови. В момента обаче Златка е щастлива. Тя играе ролята на Червената шапчица, а Багата на баба й. Той си лежи в леглото, а тя на определено време му слага капки в окото. Идилия!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GhMsU8Y9zME

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *