Багата сигурен участник във „ВИП Брадър“

3
Благой Иванов - Багата

Според последните слухове, световният шампион по самбо Благой Иванов – Багата щял да бъде един от сигурните участници в предстоящото издание на скандалното риалити шоу „ВИП Брадър”. В момента продуцентите на предаването финализирали преговорите с него и били готови на всичко, за да го привлекат.

Запознати със ситуацията припомнят, че нашият най – добър ММА боецв момента е една от най – известните личности в България. За зла беда и типично по нашенски, името му нашумя не толкова покрай безспорните му успехи в спорта, а заради сбиването в столично заведение, където беше смъртоносно продупчен от свой опонент.

Благой Иванов - Багата

Багата и продуцентите на „ВИП Брадър” осъществили последната си среща в офиса на предаването. Нико Тупарев обаче побързал да отрече достоверността на слуховете за привличане на Благой. Той само потвърдил, че действително са се срещали по работа, но това не било във връзка с предстоящото издание.

Самият Иванов по принцип бил съгласен да участва, защото организмът му вече бил достатъчно възстановен, за да поеме това сериозно натоварване. Естествено, изискването му било да получи подходяща по размер сума, която да покрие неиминуемите неприятни преживявания, докато стои затворен в къщата. До този момент обаче най – доброто предложение било от 60 000 лева, защото не можели да си позволят повече.

Виж ММА среща на Багата:

http://www.youtube.com/watch?v=tdC30cSDicw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *