Багата се натряска и налетя на Никол

3
Благой Иванов - Багата

Никол Станкулова се размина на косъм от … саморазправа

Броени дни преди края на ВИП Брадър, Багата излезе от летаргията в която дремеше досега и извади на показ най – тъмната страна на своя характер. Якият самбист се нагълтал с порядъчно количество алкохол и открито започнал да тормози останалите от къщата. Най – голям „късмет” извадили красивата Никол и самовлюбеният Орлин, които едвам се разминали с лоша среща.

Хора от предаването са категорични, че не могли да познаят Благой в този му вид. Досега се държал като дисциплиниран войник от армията на НАТО, дори в поведението му се забелязвало умишлено дистанциране от сплетните на другите. След като се развихрил обаче показал истинския си облик, всички били доста наплашени и не знаели какво да сторят.

Никол Станкулова

„Коренна промяна, сякаш друг човек застана пред нас. Не знаехме дали да пуснем баталните сцени или да си затраем. Като се напи просто изгуби контрол и стана неудържим. В крайна сметка решихме да пуснем заснетото, за да видят зрителите за какво става въпрос” – коментират уплашените кинаджии.

Фенове на ВИП Брадър пък са категорични, че ако това наистина е вярно, а не поредната маркетингова измишльотина на продуцентите, самбистът Благой Иванов – Багата много сериозно ще намали шансовете си за крайна победа. В същото време пък ще даде възможност на хвалипръцкото Орлин или на антипатичния Къци да спечелят, което никой всъщност не искал.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. „Хвалипръцкото“? Почти всеки който съм питала ми казва че иска Орлин да победи…

  2. Това че този който е писал статията не харесва Орлин не означава че трябва да го нарича с кавито и да било обидни думи така че щеше да е по-добре да си
    да си беше замълчал/ла защото много хора харесват Орлин!!! Нещо не си наясно с нещата нали?? ;)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *