Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Багата с тежка инфекция

Благой Иванов – Багата

Багата развил сериозна инфекция от ножа, с който беше надупчен. Това съобщиха медицински лица и добавиха, че състоянието му продължава да е изключително тежко. Въпреки успешните операции, които преживя до този момент, Благой все още се храни с медикаменти и не е дошъл напълно в съзнание.

Втората операция е била от изключително значение за крайния изход от борбата за живот, допълват лекарите. Тогава е била премахната водата, която се е събрала в белия дроб след удара. Ножът е достигнал до камерата на сърцето, която за щастие не е увредена.

Наблюдаващите случая лекари изказват възхищение от изключителната физика на Багата и разкриват, че тя е единствената причина той все още да е жив. Към този момент те прогнозират, че самбо шампионът ще се оправи, макар че за това трябва да мине доста време. Най-вероятно обаче няма да може да тренира, защото сърцето му оттук нататък ще бъде много рискова точка.

Дъмпела е основен заподозрян

Даниел Стефанов – Дъмпела пък започна да отрича, че той е ръгнал Багата по време на боя. По неговите думи, Благой първи го нападнал и го провокирал с обидни названия. Това го принудило да се сбие, за да защити честта си.

Полицаите споделят, че все още не е намерено оръжието на престъплението  и не вярват, че някога ще се намери. След експертизата на съдебните медици било установено, че острието най-вероятно е направено от неръждаема стомана и е дълго около двадесет сантиметра. Никой от разпитаните по случая обаче не е дал каквато и да е информация за точния вид на хладното оръжие, допълват полицаите.

Хора от компанията на Дъмпела единствено разказвали, че Багата първи налетял на бой, като ударил шамар на противника си. Най-лошото в случая било, че всички имали пълна амнезия заради изпития алкохол през фаталната вечер.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *