Багата и Орлин започнаха съвместен бизнес в САЩ

0

Двамата станаха приятели въпреки конкуренцията във „Вип Брадър”

Багата и Орлин
Багата и Орлин

Въпреки лютата битка между Багата и Орлин по време на „ВИП Брадър”, двамата изненадващо се сприятелиха след края на риалитито и дори започнаха съвместен бизнес в САЩ. Лично Благой отрече всички слухове, че е пребивал певеца и е готвил сурово отмъщение заради победата му в предаването.

Дори бг звездите изненадаха своите почитатели с приятната вест, че двамата вече са първи приятели и дори Багата се е наел да помогне на Орлин да пробие в САЩ. Според последната информация, той го е запознал със своя мениджър Ивайло Гоцев, който има сериозни контакти в страната на неограничените възможности. Той от своя страна веднага подпушил телефоните и уредил изгодно участие за изпълнителя в Лос Анжелис.

Багата шамароса Орлин, но сега му е приятел
Багата шамароса Орлин, но сега му е приятел

„Орлин ще запише дуетна песен с руската певица Алина Артс, а към парчето Hit the red light дори ще заснемем видеоклип в Ел Ей. Проектът се финансира от една руска телевизия, чиито собственик ми е личен приятел. Още по време на „ВИП Брадър” забелязах големия потенциал на Орлинчо, а Багата ми помогна да се запознаем. Така вече направихме първите стъпки на съвместния бизнес” – коментира Ивайло Гоцев.

Сред гостите със специална покана на концерта на Орлин естествено е и Благой Иванов – Багата, който ще пристигне специално от Лас Вегас. В гастрола ще вземат участие още двама родни изпълнители – Бобо от „Дим да ме няма” и синковеца на Румен Бояджиев от ФСБ – DJ Борче.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JeKGut_NWmU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *