Багата и Любина се ожениха в Америка

0

Багата и ЛюбинаБагата и любимата му Любина неочаквано минаха под венчило в САЩ. Техни близки потвърдиха, че е вярно. В Лас Вегас всеки може да сключи брак и там е Меката на влюбените.

Има два вида церемонии – едната като туристическа атракция, а другата истинска, с получаване на свидетелство за брак от общината. Част от приятелите на двойката твърдят, че наистина се се оженили, а друга, че просто са си поиграли на младоженци и репетират за бъдещата церемония. Багата и Любина САЩ

В момента двамата влюбени се разхождат из Америка и изследват най-красивите й кътчета. Благой има едноседмичен отпуск от тренировките и го е посветил изцяло на Любина. Младоженецът е в САЩ от близо месец и усилено тренира за предстоящата си битка. Самбистът ще се бие с противника си в клетка и зрелището ще е страховито. Треньорът му твърди, че е напълно готов, макар че в предаването ВИП Брадър той изглеждаше болнав. Получи възпаление на очите, разболя се, напи се, но въпреки това всеки ден тренираше. Болежките му бяха отдадени на изкуствената светлина вътре и на желанието му колкото е възможно по-малко да контактува с циврещата Златка.

Преди година лекари твърдяха, че със спортната му кариера е свършено. След намушкването с нож пред столична дискотека, той беше повече от месец в кома, а острието бе засегнало и сърцето му. Като истинско чудо определиха лекарите събуждането му, а след това и пълното му възстановяване. Багата се закле, че след година ще се върне на ринга и е на път да го направи. Той обърна гръб на миналото, на хленчещата Златка, залови се сериозно с тренировки, върна си формата и остана с момичето, което съприживя раняването му, изчака го два месеца в Брадъра и заяви, че иска да има дете от него. Спортистът е помислил и за бъдещето си. Заедно със свой съдружник те правят в момента луксозна фитнес зала в София.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7jKV0lKajxw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *