Багата грабва голямата награда във ВИП Брадър

1

От уста на уста се носи слухът, че и този път победителят в шоуто ВИП Брадър е нагласен и предварително известен. Това е спортистът Благой Иванов. През този сезон в Къщата на „ВИП Брадър“ ще се състезават 17 участници, като Памела Андерсън не участва за наградата, а само като пълнеж и атракция. 

Те ще влязат на две групи – в неделя и в понеделник, а зрителите чакат с интерес да ги видят. Според мълвата Багата се е виждал няколко пъти лично с Нико Тупарев и двамата са говорили по  няколко часа. Измислено е и жестокото му оставяне от годеницата точно преди да влезе в къщата. Просто зрителите трябвало да го съжалят. Освен това той бе ранен с нож в областта на сърцето, беше 50 дни в кома, свали 30 килограма и като по чудо оживя. Това също накланя зрителското съчувствие в негова полза.

Според негови приятели той е сериозен, естествен, не се забърква в интриги, винаги играе ролята на укротител на страстите, а не ги подпалва сам.  Психолози, които направиха портрета на евентуалния победител дават 85 процента преднина за него, тъй като са проучили характера му и зрителските настроения и реакции. Част от участниците са прекалено превзети и неистински, а други скучни и няма как да задържат зрителското внимание. Докато той е ненатраплив, но истински и последователен, както и кротък,  като се има предвид професията му.

Черната Златка ще се опита пак да го прелъсти, но пък зрителите никак не я обичат заради прекаленото й перчене и надувки, както и заради голотията. Информацията, че е била дама на повикване и че се продава в еротични сайтове също не е в нейна полза. Ако Багата издържи на свалките й, то вероятността да спечели наистина минава 80  процента, казват психолозите. И все пак последната дума ще имат /или няма да имат/ зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/K-wIl6OtwNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *