Бабаит от свитата на братя Галеви преби човек в Дупница

0
Галеви

Васил Капланов – Каплата, който е близък довереник на братя Галеви, преби почти до смърт свой съсед в Дупница пред очите на неговата съпруга и малкото му дете. Причина за инцидента била силната музика, която потърпевшият пуснал в дома си, след като се върнал от дискотека в събота срещу неделя.

Пострадалият разказва, че по принцип живеел в Англия, а у нас си идвал за по около месецпрез лятото. След партито в дискотеката, решил да продължи купона в дома си. Това обаче сериозно раздразнило съседа от третия етаж, който без предупреждение нахлул и потрошил Стоимен пред погледа на едногодишното му дете.

Братя Галеви

Съпругата Христина разказва пред журналисти, че в момента се страхува да се прибере. Придружавана от тях, тя събира смелост и показва хаоса и кървищата в целия апартамент. Набитият Стоимен пък споделя, че няма много ясни спомени какво се е случило, но помни, че ял голям пердах.

„Ето на това място, Стоимен падна и съседът започна да го бие много силно. Изпадна в безсъзнание, не можа да си поеме въздух, целият беше облян в кръв” – трепери съпругата.

„Виждал съм го много пъти с пушки и пистолети, автомати … Като се кара с жена си, аз да не му се бъркам в работата и да го пребивам, или пък който и да било друг” – оплаква се пострадалият мъж.

След случката, Каплата не може да бъде открит. Призовка за разпит е връчена на съпругата му.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *