Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Баба влиза в пандиза, насинила внучето

Непослушно момче

Сприхава баба насини очите на шестгодишния си внук и бе заплашена със съдебно преследване. Енергичната старица шамаросвала буйния хлапак в два поредни дни, защото не слушал и не изпълнявал разпорежданията й. Плесниците били единствения начин да овладее ситуацията, която калпазанинът извадил от контрол.

Когато малкият Иван А. от Варна отишъл на училище в понеделник, предизвикал истинска суматоха сред педагогическото тяло. Причина за това били видни синини по цялото му лице, които дотолкова променили физиономията, че никой не могъл да го познае.

Даскалиците веднага отърчали при участъковия лекар, който извършил обстоен преглед и съставил протокол. На секундата бил подаден сигнал до местната секция по закрила на детето и специалисти веднага отпрашили към дома на разкрасения малчуган.

Ядосана баба

При посещението се оказало, че момченцето и една година по – малката му сестричка са отглеждани от баба им по майчина линия, защото майка им работела в чужбина. Старата жена дори и не направила опит да отрича за шамарите, но обяснила, че плесниците били наложени с възпитателна цел за укротяване на опърничавия хулиган. Бабата се оплакала, че малкия бил по – буен от нормалното и не изпълнявал командите й.

От агенцията по закрила на детето уточняват, че извадената от равновесие старица налагала невръстния разбойник през двата почивни дни, защото не спазвал наложените правила за поведение вкъщи. Майката на децата била уведомена своевременно за ситуацията и от своя страна обещала да се върне при първа възможност.

Дотогава бабата ще бъде следена под лупа и всяка седмица домът й ще бъде инспектиран, а децата преглеждани за нови синявици. При повторение на възрастната жена най – вероятно ще бъдат отнети родителските права, а при неявяване на майката, децата ще бъдат предадени на социалните служби. Бабата е получила предупредителен протокол.

Гледайте задължително:

http://www.youtube.com/watch?v=napeQ1dQ8ng

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *