Баба Ванга орисала сина на Самоковеца

1
Самоковеца бе застрелян на 6 декември 2003г. в Амстердам

Ангелина Димитрова, вдовицата на Самоковеца, има нов мъж до себе си. Тя се разделила с Иван- бизнесменът, с когото имаше любовна афера. Той държеше голяма верига магазини в страната.

Новият мъж на Ангелинка е обвит в мистерия, вдовицата на Самоковеца старателно укрива кой владее сърцето й. Пред приятелки обаче разкрива, че е по- млад от нея.

По- голямата част от годината Ангелина прекарва в Лондон заедно сприятеля си. В редки моменти, когато е в България, Ангелина живее в София с новото си гадже.
Преди него двамата с Иван дълго време обитаваха вилата „Замъка“на Боровец, която се намира до горската къща на Иван Тодоров- Доктора.

В родния си Самоков вдовицата на Самоковеца се мярка рядко, ходи, за да види родителите си.Когато е там, не пропуска да посети и гроба на мъжа си, на който винаги има свежи цветя.

През цялото време детенцето й е с нея. Ангелинка не се доверява нито на гледачки, нито на родителите си и се грижи сама за него.

Косьо и жена му опитват в продължение на много години да имат деца, но все неуспешно. Двамата се запознават 3 години преди сватбата си през 1996 г. Преди това Косьо случайно посещава Ванга. Онова, което петричката врачка казва на влюбения тогава мъж,е: „Ке имате дете. Ке се оправи,като порасне, никога нищо нема да му има.“

Но фактът, че дълго време след случката съпругата на картофения бос не забременява, започва да изнервя двойката и това тласка Косьо в обятията на друга жена. Очевидно огромните банкови сметки запълват празнотата в живота на младата му съпруга, защото тя преглъща безропотно всичките му забежки. Следват няколко ин витро процедури.Най- накрая чудото се случва. Ангелинка забременява.

баба Ванга предрича появата на Константин- младши

По ирония на съдбата наркобосът е застрелян на 6 декември 2003 г. в Амстердам, месеци преди съпругата му да роди първата им рожба.

От шока след разделя и обидата, че мъжът й е бил в Холандия с манекенката Цеци Красимирова, бременната жена не се появява на погребението. Ангелинка овладява вътрешните си терзания и около месец по- късно отива на панахидата на съпруга си.

Бебето се ражда с физически проблеми. Чак тогава вдовицата на Самоковеца си припомня думите на петричката пророчица. Те я карат почти всяка седмица да прекарва със сина си Константин на Рупите. Сами.

Днес синът на застреляния наркобос е вече на 8г. , майката дава всичко, за да оздравее малкият. Пророчеството на Ванга за раждането му има и продължение- детето ще има физически недъг, „но ще се оправи, като порасне“.

Близки на Ангелинка твърдят, малкият Косьо поразително прилича на баща си. Пред тях тя споделя, че иска детето да расте в нормална среда и да знае колкото се може по- малко за смъртта на баща си.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. babo vanga iskreno se poklanqm nad teb i mnogo te ovajavam. Ti vinagi se 4udi6 kogato xorata sa v trudnosti ti gi ukorajava6 . Blagodarim ti ot sarcee.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *