Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Баба даде два бона за фалшива ваксина на внука си

pensiq1Поредната доверчива жена от Сливен стана жертва  на ало измамниците. 81-годишна баба била у дома, когато звъннал домашният й телефон.

На него се обадил мъж, който се представил за лекар. Той обяснил на жената, че внукът й е болен от рядко заразно заболяване и е приет в инфекциозното отделение. Болестта е много заразна и фатална за живота и ако не му се направи ваксина, може и да не оживее. Ваксината обаче не се поемала от здравната каса, понеже била много скъпа.

Шашнатата жена попитала как да помогне и лекарят услужливо й казал, че ще й прати човек да вземе 6000 лева, за да могат да купят спешно ваксината от болничната аптека. полиция 6Но аз имам само 2000 лева, проплакала старицта. Мнимият лекар я успокоил, че засега тази сума е достатъчна и ще покрие първата доза от лекарството, а момчето може да се подобри от нея и да няма нужда от другите две.

Пенсионерката изпразнила всички скривалища вкъщи, в които държала скатаните пари за черни дни и ги дала на дотърчалия за десетина минути младеж в бяла престилка. Тя зачакала новини от болницата, но се сетила, че не попитала в коя болница лежи внукът й и как се казва лекарят. Бабата започнала да звъни на приятелки и да ги пита как да открие болницата, докато те се сетили, че такава болница в града няма и че лекарствата в отделението били безплатни.

Като капак на всичко внукът й наминал да я види и жената едва не получила удар. Тя подала оплакване в полицията, но не вярва, че някой ще й върне парите. Номерът в ваксината е нов. Досега се използваха похвати от типа на внезапна катастрофа, като близкият или е жертва, или е убил някого. Но това явно се преекспонира и престъпниците започват да проявяват фантазия, за да ловят нови жертви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/P5vzf9NR3sQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *