Азис застрахова краката си за 400 000 лева

0
Азис

Азис мирен не стои. Или ще заголи задник, или ще развее оная си работа. Сега на фокус са обаче новите крака на попфолк краля, които до дни ще се сдобият със застраховка. Василка си е наумила, че трябва да осигури парична компенсация за долните си крайници след малък, точно 13 – сантиметров инцидент.

Ексцентричният изпълнител едва не се пребил на участието си в столично заведение навръх 2-ри февруари. Преди да излезе на сцената, звездата се наконтила с 13-сантиметровите токове „Кристиан Лабутин“, декорирани със 700 камъка и доставени направо от парижкия бутик на френския дизайнер.

Колкото и да е репетирана и отработена манекенската му походка , певецът, качен връз високите точки, оплел крака и се чучнал на пода, свидетелстват от персонала на „Найт Флайт„. При подаването десния крак на Василка се разминал на педя разстояние от кашон са марково уиски и по чудо не го разпорил в празните бутилки.

Василка

„Много се изплаших с това падане. Никога не съм застраховала която и да е част от тялото си – нито 24 -сантиметровия си пенис, с който се гордея, нито гласа си, за щастие с него никога не съм имала проблеми. Но реших да си застраховам краката, защото, ако се претрепем, отиде ми кариерата“, притеснена е Василка.

За 126 – сантиметровите си крака звездата при всеки удобен случай изтъква, че вече са по-фини и секси дори и от тези на Бионсе. От нявгашните мощни баджанаци на Азис не остана и следа след отслабващия курс, на който се подложи при ливанката Енджи Касабие.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *