Азис връща парите от турнето в САЩ

0
Азис

Доскорошният любимец на чалга феновете Азис вероятно ще трябва да връща част от заграбените по време на проваленото му турне в САЩ долари, издават хора от музикалния бизнес. Според неофициалните слухове, изпълнителят нагушка точно $ 100 000 от скандалните си участия, но сега ще се наложи да се раздели с част от тази сума.

Причина за това не бил само побоят, който любовникът и гардовете на Азо спретнаха на български емигрант, но и желанието на голяма част от другите посетители на така наречения концерт.

Азис

Оказало се, че в крайна сметка почти всички, които се изръсили с по 80 долара, за да гледат изпълненията на ромския славей, си искат платеното за билети обратно, защото били напълно разочаровани от представлението.

Нашенски бежанци в Ню Йорк разправят, че цялото шоу било с дължина от около 40 минути, а Азис претупал пред публиката има – няма девет песни, след което тръгнал да си върви. Най – неприятно в цялата работа обаче било, че пял на плейбек, като само си отварял устата и се плезил на публиката.

В момента ощетените нашенци провеждали консултации с американски юристи, които в скоро време щели да изнесат становище, дали има правна възможност да натрият носа на разглезения Азис.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VVrDoHF0JEI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *