Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис вече има нов прякор – Голямата уста

Азис дървоС нов прякор се сдоби Азис в предаването „Къртицата“ – Голямата уста. Оказа се, че той не само не може да държи устата си затворена, но и не може да пази тайна.

Всяко доверено му нещо след малко спира да е тайна и се научава от всички. Той се оправдава, че просто така си се изпуща, но всъщност май го прави нарочно. Певецът вдигна врява до небето, когато трябваше да държи една греда, стъпил на трупчета точно три часа. Разбира се не беше сам. С него самоотвержени дами прикрепяха съответната греда, но всичките заедно не мрънкаха толкова, колкото той. Ама на мога повече бе.Азис1 Това е луда работа бе, мърмореше безспир той. Рут Колева го молеше да бъде мъж, но при неговото положение може би трябваше да го моли да бъде силна жена. Певецът продължи да нарежда като млада вдовица. Поне да имаше защо. Пък то за 2500 лева да седя като ливада и да държа това дърво, припяваше Василка. Ако беше за повече пари на оная си работа щях сам да го държа, изсили се Азия.

Хонорар 2500 лева взимат чистачките в шоуто, така че костинбродският славей пусна една опашата лъжа. Освен ако не е имал предвид, че получава сумата на ден. Той през цялото време молеше колежките си по съдба да хвърлят дървото, да кажат една майна на мисията и да отидат да си полегнат на сянка. Непрекъснатото му мърморене най-после демобилизира една от участничките. За негова радост на блондинката Мариана й прилоша да стои в една поза и да пази равновесие на трупчето и цялата пребледня. На Василка това й трябваше, за да пусне дървото и да й се притече на помощ. Мисията бе провалена, а фолкаджията заподозрян, че той е Къртицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QlYKMzEfFjI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *