Азис тайно влюбен в Петко! Ревнува го лудо от Яна

0

Петко и Яна сватбаЖестока ревност развали дългогодишното  годините приятелство между Петко Димитров и Азис.  Кралят на фолка демонстративно отказа да отиде на сватбата на бизнесмена миналата неделя, въпреки че в началото бе гласен и за кум. Василка явно таяла нежни чувства към мургавия мъж и понасяла стоически другите му гаджета, но когато Яна се появила на хоризонта, разбрала, че с другарските запои и сбирки вече е свършено.

Още в началото, когато Петко започнал да води Яна в клуба си, фолкаджията изревнувал. Според свидетели двамата си разменили няколко реплики, а когато станало дума Азис да кумува,  Яна категорично отрязала идеята. Тя не искала сватбата й да се превръща в цирк и се бояла как ще се облече певецът и каква излагация може да настъпи, ако се появи в някоя от ексравагантните си одежди. Освен това снимките на младоженците с кума ще са страшно неподходящи за такова интимно събитие, особено пък, ако кумуващият доведе и гаджето си.Азис

И докато Яна просто не искала в такъв ден да й се пречка фолкпевец, Азис бил засегнат доста дълбоко.  Той приемал Петко за един от най-добрите си прияели и не разбирал защо бизнесменът го е изоставил. Те били приятна мъжка компания, която обичала да се весели до зори, но главният стълб на компанията, внезапно изчезнал. Не напразно през лятото певецът изстена в профила си във Фейсбук КЪДЕ Е  ПЕТКОООООООО? Тогава Петко беше на море с любимата си и си беше изключил телефоните за всички.

Не можем и да си представим, че той ще отделя толкова време за една жена и ще се залепи за полата й, а нас ще ни изостави, недоволствали останалите приятели. Те чакали бизнесменът да се върне от море и всичко да тръгне по старому, но това не се случило. Той се върнал, но останал до Яна. Най-наранен от този факт е Азис, който се фръцна и даже не се появи на сватбата. Така той неофициално обяви война на Яна и сега ще се бори с нея за вниманитето на съпруга й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/__AzSnuTmC0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *