Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис стене за внимание – написа, че се е оакал

АзисНякак необичайно е да прочетеш в профила на някого как обсъжда с феновете си не какво да е, а ужасната си диария. Това обаче направи Азис по Коледа. Човешко е да те пипне коварен вирус, или да хапнеш някоя съмнителна храна, но да превърнеш болестта си във фетиш и да стенеш след всяко излизане от тоалетната във Фейсбук, е малко множко за консервативния вкус на българина. Който тъкмо е станал от претрупаната Коледна трапеза и изведнъж прочита за нечия диария.

Най-върлите фенове на славейчето с половин уста му пожелаха да се оправи по-бързо, но певецът продължи да стене артистично и да описва всяка колика. Добре, че не са го хванали хемороиди, че тогава щеше да ореве орталъка, написа възмутен форумец. Стомашният проблем на певеца се появи, когато от най-големия сайт за видеосподеляне изтриха песента му „Нещо мръсно“. тоалетнаТя наистина си беше нещо много мръсно и гадно и съдържаше цинизми и вулгаризми, които буквално отцепиха феновете на костинбродския трубадур. Най-милата дума там е Минета, разказва се за проститутка, в която пък се визира Алисия. Василка се опита да защити пирятелката си Николета, но й направи мечешка услуга. Хората се възмутиха както от песента, така и от самата Николета, за която се говори, че е авторка на текста. Самата тя го поздрави за страхотното парче, които още повече разгневи зрителите. И така, изпаднал в немилост, Азис трябваше да привлече отново внимание и използва не какво да е, а собственото си разстройство. Иде реч за стомашното такова. За умственото е съвсем отделна тема. Отмъщението на Николета чрез Азис към Алисия не постигна желания ефект, освен изтриването на песента и възмущението на хиляди българи. На Алисия не й пукна от поредния зробен напън и отиде да се разходи на Карибите, а Николета доприпка от Италия да празнува не с кого да е Нова година, а с най-скъпия си приятел – Азис, който Слава Богу, се беше излекувал вече от диарията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Азис стене за внимание – написа, че се е оакал

 1. Симо Отговор

  03.01.2013 в 19:51

  Тоя трябва да ходи да се лекува в психиятрията.

 2. Лин Отговор

  04.01.2013 в 11:31

  Определено не е добре. Хората празнуват, той ги занимава с разстройството си. На кого му пука изобщо, че се е насрал?

 3. Съни Отговор

  06.01.2013 в 0:50

  Ако ви е писнало от Николета Лозанова, Азис и простотията, която сеят навсякъде, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА!!!

  http://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%B7-%D0%9D%D0%95-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%9B%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%90%D0%B7%D0%B8%D1%81/149644821852196

  Аз НЕ харесвам Николета Лозанова и Азис
  Ако ви е писнало от Николета Лозанова, Азис и простотията, която сеят навсякъде, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА!!!
  Page: 18 like this

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *