Азис става наркопласьор

0

Фолкпевецът Азис неочаквано разкри, че негови приятели редовно му давали различни видове дрога като подарък. „Стотици пъти ми се е случвало да ми подаряват пакети кокаин, различни дози хероин  или нещо друго. Някои хора си мислят, че по този начин могат да ти станат симпатични и ще ги приемеш за истински приятели“, обяснява чалга изпълнителят.

 Или смятат, че аз се нуждая от това нещо и ми правят голяма услуга. Той обаче сподели, че не използва такива неща да се стимулира, чужди са му и даже се плаши от тях. Разбира се и той бил наркозависим, но наркотикът му бил храна. Когато се прибирал след изтощителни участия  или цял ден снимки на клип, певецът се хвърлял към хладилника и буквално го изпразвал. Ям като не видял и това ме отпуска. Зарежда ме. Зная, че качвам кила така, но не мога да се спра,  признава актьорът.

Той за пръв път си каза и че появяването му на сцената и големият му успех му дошли като шок. Озовал се в един съвсем различен свят, в началото не го възприемал като свой, страхувал се от хората, от мнението им, криел се вкъщи и излизал само на концерти и други участия. Тогава храната също го успокоявала. Това донякъде обяснява в момента екстравагантностите му и превъплащенията. Борейки се да преодолее страховете си и самия себе си, певецът започнал да експериментира и да пробва все по-нови и по-шокиращи визии. Макар и да се прави на непукист, той доста сериозно приемал всички критики в социалната мрежа. Азис единствено не спомена какво е направил с многото подаръци, които е получил. Търговийка ли е завъртял, или ги е подарил на свои приятели, които наистина се нуждаят от тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDJJquEiHjc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *