Азис стана вуйчо

0

azisАзис стана вуйчо. В семейството на ромския славей се появи още едно бебе от мъжки пол. То е син на сестра му Радина е вече си има звучното съвсем не българско, но красиво име  Кристиян. Азис избухна в сълзи и изпадна в умиление: „Да ни е живо и здраво бебето и много да е добричко и да ни радва! Обичам го много“, написа той в официалната си страница.

Гордият вуйчо още от малък си падал по бебета. Буквално се захласвал по тях, разхождал ги с количката, радвал им се, гушкал ги и непрекъснато врънкал майка си да роди още едно. Тя му обяснявала, че вече  има достатъчно деца в къщи и трябва да ги храни, но той се разплаквал и й казвал – само още едно. Майката побеснявала от врънкането му и го пращала да люлее съседските бебета. А той и тях обсипвал с любов.

Когато се родила дъщеричката му Рая, певецът изобщо не се гнусял да сменя наакани памперси, да я къпе, да й гука и непрекъснато я целувал. Чак полусъпругата му Гала започнала да ревнува от безумната бащина обич и от привързаността на момиченцето към таткото. Той продължава да глези дъщеря си и когато се държи все пак строго, го прави за нейно добро. Тя обаче се е научила да му вади душата с памук и да постига всичко.

Азис не крие, че иска още едно бебе, но Гала засега не дава и дума да се издума по въпроса. На нея Рая й стига и не иска пак да дундури пеленаче. Певецът обаче търсел начини да я навие да си имат още едно, но дали ще го постигне с кандърми или с много пари, само той си знае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/9OtS3pZugx0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *