Азис стана супергерой в американска игра

2
Азис
Василка стана супергерой

Потресаваща новина превзе интернет пространството. Колегите от razkritia.com споделиха, че на пазара е пусната нова компютърна игра, където главната роля е на чалга певецът Азис.

Героят на Василка е пилот в популярната игра „Eve Online„. Създателите на играта ползват образа на костиндродския славей, но са объркали името му, като са използвали „Мразиш“ като негова фамилия. Така нашият Васко е героят Азис Мразиш. Героят му е със сребриста коса, типичното катинарче на певеца, а и образа е досущ като него. Чалга звездата е много доволен от образа си и се хвали на всичките си познати. Малко след излизането на новия герой, всички потребители бързали да се регистрират с образа на българският певец.

Васко
Героят на Васко

По време на играта, героят на Азис приема различни личности, като повечето са доста враждебни. Василка се превъплащава в  пилот, шпионин или наемник, като владее редица бойни изкуства, с които елиминира съперниците си. Играта е изключително атрактивна и е нашумяла по цял сват. Не е ясно от къде им е хрумнало на създатели да пресъздадат образа на Азис, но той със сигурност е доволен от безплатната реклама, а дори и може да намаже нещо. Според приятели на певеца, той е решил да се пробва в играта, за да види на какво е способен в култовата игра.

Азис и без това прилича на карикатура. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *