Азис ще пее в Берлин, облечен като балерина

0

azisПо доста екстравагантен начин ще отбележи 36-ия си рожден ден Азис. На 7 и 8 март той ще си подари два концерта в Берлин и най-вече техния хонорар. Там кралят на попа ще се покаже на сцената срещу хонорар от 35 хил. евро, за който ще пее две вечери, а парите са му гарантирани от организаторите.

Въпреки доста солидната цена на билетите от 45 евро, много български работници в Германия, зажалили се за българска реч, вече са изкупили билетите. Има и много работещи студенти, които са си позволили този харч, само най-бедните от тях съжаляват, че не могат да отделят толкова пари.

Певецът пък смята да изненада публиката не само с новите си парчета, но и с облеклото си. Той обявил, че част от времето на сцената ще прекара облечен като балерина. Освен това носел и други костюми, а някои от песните щял да изпълни гол до кръста.

Той обещава невиждано шоу и твърди, че ще се раздаде изцяло за публиката.

Част от феновете му се чудят дали това не е пиар акция, защото балетното костюмче никак не се вързва дори с най-идиотските превъплъщения на певеца. Дали пък това няма да покаже, че той наистина ще участва в „Денсенг старс“, който започва на 11 март и това да е някакъв знак.

Цялата свита на певеца заминава за Германия – фризьори, гримьори и дори гаджето му. Всички ще бъдат настанени в скъп хотел пак за сметка на организаторите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *